bellingham shirt kind United vond veel waarde in deals

bellingham shirt kind United vond veel waarde in deals voor spelers als Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka en Bruno Fernandes tijdens het seizoen 2019/20. Neville is op zoek naar meer van hetzelfde, en er zijn nog steeds duidelijke gaten die moeten worden opgevuld in de selectie van de Rode Duivels.

Hij voegde eraan toe: “Ze moeten eerst en vooral de eerste XI verbeteren.

“Dat gaat niet ten koste van de spelers die tegen Leicester hebben gespeeld. Er zijn spelers die goed genoeg zijn om deel uit te maken van de ploeg en die nog steeds kunnen concurreren als je 55, 60 wedstrijden in een seizoen gaat spelen.

“Het gaat erom ervoor te zorgen dat je spelers binnenhaalt die voor de juiste club willen spelen, en die om de juiste redenen komen.”

Roy Keane heeft de gedachten van een voormalige teamgenoot herhaald, waarbij een ander United-icoon heeft gezegd over wat de Rode Duivels nodig hebben: “Ik denk dat ze nog een centrale verdediger nodig hebben, zeker een bellingham tenue of twee verdedigers. Gary maakte duidelijk dat als je bij een grote club als United speelt, je opties overal in het park wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *