Archief | 13. september 2024

ronaldo al-nassr shirt kind City heeft ook contact gehad

ronaldo al-nassr shirt kind City heeft ook contact gehad met Monaco over de 18-jarige aanvaller Kylian Mbappe, en hoewel berichten erop wezen dat de club niet bereid is om bedragen van ongeveer 150 miljoen pond te betalen, zijn ze al meer dan een jaar geïnteresseerd in de Fransman en onderzoeken ze de mogelijkheid om deze zomer een overeenkomst te bereiken, gezien de interesse van Real Madrid.

The Blues willen ook een centrale verdediger contracteren, met Real Sociedad’s Inigo Martinez als doelwit. De Spaanse international heeft een afkoopsom van 26,5 miljoen pond en zou een haalbare optie kunnen zijn voor Guardiola, ondanks dat hij eerder laag op de lijst van doelwitten van de City-manager stond, aangezien er werd gekeken naar transfers voor Virgil van Dijk, Leonardo Bonucci en andere, meer ervaren verdedigers.

Barcelona de grote verliezers in de transferperiode

Holger Badstuber is de afgelopen weken ook besproken door Guardiola en zijn coachingstaf, maar de interesse van City wordt niet als concreet beschouwd. Berichten in Duitsland op dinsdag suggereren dat de Duitse international ronaldo shirt kind al nassr op het punt staat om transfervrij naar Stuttgart te gaan.

Tosin Adarabioyo, de 19-jarige centrale verdediger die eerder deze zomer een contractverlenging tekende, zal op huurbasis vertrekken.